Fedtfattigt knækbrød
Indsendt af PC :D
500g fuldkornsrugmel
30g sukker
½tsk hjortetaksalt
½tsk salt
2½dl vand
3/4dl rapsolie
Fremgangsmåde
Alle de tørre ingredienser blandes først, og vand og olie æltes i så det bliver en blød dej.
Del dejen i to og læg hver del på et stykke bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen tyndt ud på størrelse med bagepladen. Fjern det øverste bagepapir og skær dejen ud i stykker i ønsket størrelse.
Prikkes evt. med en gaffel og bages til de er lysebrune ved 200 grader alm. ovn, ca. 10-15 min.
Lad dem køle lidt af og bræk dem fra hinanden.
Opbevares i kagedåse eller plasticpose.
tirsdag den 2. marts 2010
Knækbrød med kerner
Knækbrød med masser af kerner
Indsendt af PC :D
50g havregryn
50g sesamfrø
50g græskarkerner
50g hørfrø
2tsk bagepulver
1½tsk salt
200g hvedemel
50g rugmel
2½dl vand
3/4dl rapsolie
Fremgangsmåde
Alle de tørre ingredienser blandes først, og vand og olie æltes i så det bliver en blød dej.
Del dejen i to og læg hver del på et stykke bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen tyndt ud på størrelse med bagepladen. Fjern det øverste bagepapir og skær dejen ud i stykker i ønsket størrelse.
Bages ved 180 grader varmluft i 15-20 min til de er lysebrune. Lad dem køle lidt af og bræk dem fra hinanden.
Opbevares i kagedåse eller plasticpose.
Indsendt af PC :D
50g havregryn
50g sesamfrø
50g græskarkerner
50g hørfrø
2tsk bagepulver
1½tsk salt
200g hvedemel
50g rugmel
2½dl vand
3/4dl rapsolie
Fremgangsmåde
Alle de tørre ingredienser blandes først, og vand og olie æltes i så det bliver en blød dej.
Del dejen i to og læg hver del på et stykke bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen tyndt ud på størrelse med bagepladen. Fjern det øverste bagepapir og skær dejen ud i stykker i ønsket størrelse.
Bages ved 180 grader varmluft i 15-20 min til de er lysebrune. Lad dem køle lidt af og bræk dem fra hinanden.
Opbevares i kagedåse eller plasticpose.
Abonner på:
Opslag (Atom)