Indsendt af beam
Ingredienser:
50 gr. gær
2 dl. vand
100 gr. fromage frais
2 spsk. rørsukker
2 æg
200 gr. revne gulerødder
1 dl. solsikkekerner
1 tsk. salt
450 gr. hvedemel
Fremgangsmåde:
- Gæren røres ud i lunkent vand, og herefter tilsættes fromage frais, rørsukker og æg
- Pisk blandingen godt sammen
- De revne gulerødder, solsikkekerner og salt røres i æggemassen
- Til sidst røres melet i, og dejen blandes godt.
- Dejen lægges på en bageplade med bagepapir i (10) og deles i lige store boller.
- Bollerne hæver i 30 minutter, og derefter bages de i 20 minutter ved 200 grader.
Tip:
Husk, at dejen er meget klæg, man kan sikkert godt bruge mere mel, men det har jeg aldrig gjort. Denne omgang af bollerne blev ret gode, mere luftige end jeg normalt laver dem. Normalt skal de bare "klattes" på bagepladen, de bliver ret flade, så antallet af boller kan selvfølgelig variere ift. hvor store man vil have de skal blive.
tirsdag den 3. november 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Har lagt billede på min blog.
SvarSletJeg er nok lidt blond, men kan umiddelbart ikke finde det.. Har du et link? :)
SvarSletJep, her er et.
SvarSlethttp://i794.photobucket.com/albums/yy221/beam-me/boller61109-1.jpg