Indsendt af mholle
Ingredienser:
200 g. plantemargarine
50 g. blød nougat
100 g. mørk chokolade
50 g. farin
25 g. sirup
2 spsk. Baileys
4 æg
200 g. sukker
2 tsk. vanilje
150 g. hvedemel
2 spsk. kakao
75 g. hakkede mandler
1 tsk. bagepulver
Sådan blandes det:
Plantemargarine, nougat og chokolade smeltes sammen i en gryde.Farin, sirup og Baileys røres i.Æg, sukker og vanilje piskes til en hvid masse.Mel, kakao, mandler og bagepulver røres sammen og vendes i æggemassen. Det hele blandes sammen.
Bagetid:
Dejen hældes i en ca. 20x30 cm. form og bages i en 175 °C varm ovn i ca. 35 minutter.Den er så lækker at den ikke behøver glasur
mandag den 26. oktober 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar