Indsendt af Prinsessen :D
Kanelsnegle (ca 30 stk)
Dej:
2 dl. mælk
50 g. gær
100 g. blødt smør
2 æg
1/2 tsk. kardemomme
2 spsk. sukker
1/2 tsk. salt
500 g. mel
Fyld:
200 g. blødt smør
125 g. farin
2 spsk. kanel
100 g. rå marcipan
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Bland de øvrige ingredienser i.
Slå dejen sammen til den er glat og smidig. Tilsæt evt. mere mel.
Lad dejen hæve ca. 30 minutter
Smør, sukker og kanel æltes sammen til fyldet.
Dejen rulles ud til en aflang plade ca. 25 x 80 cm og fyldet smøres på.
Marcipan rives groft og drysses over.
Rul dejen sammen på den lange led og skær den i skiver.
Sneglene sættes på bagepapir og gives et lille klem.
Efterhæver en halv time.
Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 200 (varmluft) grader i ca. 10-15 minutter.
søndag den 13. december 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar